duminică, 9 noiembrie 2014

Sunt Gravida ! Cum imi aleg hainele ?


Cand sunteti gravida, tota notiunea de "acesta tinuta ma face sa arat grasa", ia cu totul un alt sens. Nu numai ca nu dorim sa aratam grase ci ne dorim sa aratam fabulos fara sa se vada ca am pus kg in plus. Ne dorim sa avem curbe si nu ne dorim ca posteriorul nostru sa fie mai mare ca burta.  Mai mult decat oricand acesta este un moment in viata unei femei , unde cumparaturile inteligente le ajuta sa isi construiasca o graderoba de maternitate elegeanta , functionala si flatanta.


Cresterea in greutate incepe sa apara , mai serios, la mijlocul primului trimestru de sarcina, si mai putin in cazul in care apar greturi si varsaturi dese care tin pana la nasterea copilului. Aprope fiecare femeie gravida constata o crestere brusca in timpul sarcinii.

Daca doriti sa gasiti haine pentru gravide la moda , confortabile, in primul rand trebuie sa cumparati hainele si piesele de baza. Mai jos o sa va dau cateva sfaturi despre cum sa achizitionati haine petru gravide si sa va construiti garderoba fara sa aruncati o gramada de bani pe geam.


  • Cu cat incepi mai repede in a-ti cumpara haine, cu atat vei avea mai putini kilometri de facut prin oras dupa ele, si te vei simit mult mai confortabil .
  • Cumpara-ti mereu haine cu o dimensiune putin mai mare, deoarece corpul tau este in continua transformare si intr-o continua crestere.
  • Cauta mereu hainele elastice , care permit intinderea pe parcurusul sarcinii.
  • Nu purta hainele care te jeneaza sau care provoaca iritatii si disconfort , caci iritatiile in zona abdominala nu ajuta deloc si pot duce la semne ale sarcinii pe care nu cred ca le vrei.
  • Hainele din bumbac sunt mereu o alegere buna, fiind foarte confortabile deoarece acestea absorb umeziala si lasa pielea sa respire.
  • Nu cumparati niciodata un sutine care va strange. Nu numai ca creeaza disconfort dar in unele cazuri pot aparea si probleme precum infundarea conductelor de lapte si mastita. Sanii trebuie sa aiaba loc sa cresca , chiar si dupa nasterea copilului. Multe femei isi cumpara sutien cu o cupa mai mare dupa nastere.
 Incercat sa gasiti un magazin online sau un magazin local, cu care sa colaborati de-a lungul sarcini. Este cel mai bine sa cautati un astefl de magazin care va poate satisface toate nevoiile. Creearea unei relatii cu un magazin de specialitate va va ajuta foarte mult in alegerea unei garderobe. Trebuie sa tinem cont ca cei care detin astefl de magazine, cat si angajatii cunosc multe in acest domeniu si va pot ajuta pe tot parcursul sarcinii. Stabilirea unei legaturi cu un magazin online cu haine pentru gravide si alte accesorii sau local va poate aduce beneficii de-a lungul sarcini, pe langa sfaturile de achizitionare puteti primii reduceri ca si client fidel. Inainte de a va alege magazinul faceti niste teste inainte cu personalul si puneti intrebari. Daca vedeti ca nu se descurca si nu se implica, cautati alt magazin si nu stati pe ganduri.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu